Egy kis mozgás mindenkinek kell – tévétorna indul


Település:
Budapest, 9. kerület

Kategória:
Életmód, Sport, fittness

Létrehozva:
2020-04-05 13:02:29

Cikk írója:
Orbán Anita


Egy kis mozgás mindenkinek kell – tévétorna indul

Ha a közösségi oldalakon még nem követed kedvenc edződ vagy mestered élő óráit, ha tudod a nagyiról, hogy úgyis inkább tévét néz, ha mostanában nem sportoltál igazán, de kezded érezni, hogy nem lesz ez így jó: hétfőtől a tévében is lesz torna.

Hétfőtől Mozogj otthon! címmel gyógytornászok tízperces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornán. Fiatal felnőttek, idősebbek, és gyerekek is bekapcsolódhatnak a tornázásba, hiszen a műsor minden korosztálynak szól.

A járványügyi helyzetben egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres mozgás, ezért a közmédia április 6-ától napi rendszerességgel sugároz képzett szakemberek által vezetett tornagyakorlatokat. Fontosnak tartják, hogy az oktatási tartalmakat kibővítsék a testnevelésórákkal, hogy ne csak a szellemi, hanem a fizikai fejlődésben is segítse az otthonukban tartózkodó gyermekeket, diákokat és a felnőtteket is.

A gyógytornászok csak olyan gyakorlatokat mutatnak be, amelyek figyelembe veszik a legidősebbek lehetőségeit is, de a fiataloknak is hasznosak és érdekesek. A gyakorlatsorok tehát mindenkinek szólnak, és szűk helyen is elvégezhetők.

A Mozogj otthon! adásai több csatornán is láthatók lesznek: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is sugározni fogja; hétfőtől minden napszakban elérhetők lesznek a közmédia tévécsatornáin, és megtekinthetők a Mediaklikk.hu oldalon.