Programok / Szinház és film


Település:
Budapest, 2. kerület

Kategória:
Szinház és film

Létrehozva:
2020-03-10 20:52:26


Tárogató Úti Színpad ( Volt IBS Színpad)

Az Tárogató Úti Színpad a II. kerületben, a főváros budai, zöldövezeti részén, kellemes környezetben található, közösségi közlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthető. Címünk: Budapest, II. kerület,1021 Tárogató út 2-4.

Megközelítés:

Villamossal: A Széll Kálmán tértől Hűvösvölgy felé 61-es és az 56-os jelzésű villamossal a Kelemen László utcai megállóig (kb. 10 perc).

Autóbusszal: Az Árpád híd budai hídfőjétől a 29-es autóbusszal a Kolosy tér érintésével a Kelemen László utcai megállóig (kb. 20 perc).

 

Márc. 20.P, 19:00

Váncsa István-A francia konyha másik arca

Váncsa István előadása a francia konyhának arról a vetületéről szól, amelyet a külvilág nem igazán ismer, sőt néha a létezéséről se tud. A francia kulináriára gondolván eszünkbe jut a bouillabaisse, a cassoulet, a quiche Lorraine, a ratatouille, továbbá az olyanok, mint az osztriga, a kecskesajt, a különféle pâték, rillettes-ek és terrine-ek meg az effélék.

Színházterem
Márc. 21.Sz, 10:00

 

Matiné Marcival-Az elvarázsolt dobmanók kastélya

Engedjétek meg kicsik és nagyok, hogy bevezessünk titeket a Dobmanók országába. Ők is itt élnek köztünk, de mégis nehéz őket észrevenni. Most azonban segítünk nektek megtalálni őket.
Betekinthettek a Dobmanók mindennapjaiba. A reggeli ébredésüktől kezdve az egész napos tevékenységeiken át az esti nagy közös muzsikálásig.

Színházterem

 

 
 

Márc. 22.V, 11:00

Boribon Autózik

Boribon szeretné, ha Annipanni mesélne neki új mesekönyvéből, de rengeteg a tennivaló, Annipanni nem ér rá. Ráadásul még alma sincsen otthon, amiből finom almáspitét lehetne sütni, így Boribon almáért indul kis piros autójával.

SzínházteremMárc. 22.V, 16:00
BEST UFF L'ART POUR L'ART

Azokat a jelenetek és dalokat viszik színpadra, amelyek a kreatív L’art pour l’art-műhely több mint két évtizedes televíziós és színpadi munkájából kimagaslanak sikerességük révén, és amelyek a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők.

Az ország minden szegletében foglalkozástól és kortól függetlenül, munkahelyeken és otthonokban számtalan humort értő és szerető ember használja az örökzöld L’art pour l’art szlogeneket, kifejezéseket és poénokat.

E hórihorgas életműből válogatott a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

A Besenyő család tagjain kívül szerepel a műsorban a Költő, Naftalin Ernő, de lesz még Best of diavetítés, zene és sok-sok meglepetés is.


Színházterem

 

 

Ápr. 1.Sz, 19:00

Soma Mamagésa- Hogyan valósítsuk meg a vágyainkat?

Soma Mamagésa
Hogyan valósítsuk meg a vágyainkat?

Nézzük, mi minden kell ahhoz, hogy megvalósítsuk a vágyainkat!
1. Tudjuk, hogy mit akarunk.  (Honnan tudjuk meg, és hogyan, honnan kaphatunk útmutatást a konkrétumokhoz?)
2. Legyen hozzá elég energiánk. (Honnan szerezhetünk energiát, miből, mi által lesz több erőnk?)
3. Éberen válasszunk: jókor, jó időben, jó helyen tegyük, ami mellett döntöttünk. (Mi segíthet ennek a felismerésében?)
4. Csináljuk! (Akkor is, ha jönnek a félelmek, kétségek, kételyek, mert nagy valószínűséggel fognak jönni.)

Ezekre a kérdésekre fogok válaszolni, nem csak elméleti, hanem gyakorlati tanácsokat is adva. Előadásaim alapvetően a tapasztalásaimra épülnek (nem csak a sajátoméra, hiszen rengeteg emberi történetet is begyűjtöttem), emellett pedig keveredik spiritualitással és pszichológiával, no és személyes példákkal.

Színházterem


Forrás: jegy.hu