Programok / Szabadidő, sport, életmód


Település:
Budapest, 2. kerület

Kategória:
Szabadidő, sport, életmód

Létrehozva:
2020-03-10 13:40:54


KÉZMŰVES PROGRAMOK

Gül Baba Kulturális Központ

Programok

A részvétel ingyenes a programokra, de előzetes regisztráció szükséges az info@gulbabaalapitvany.hu e-mail címen.

Cserép decoupage Sáfár Anitával
2020. március 14., szombat, 11:00–13:00

A decoupage vagy szalvéta technika segítségével egy csapásra egyedivé varázsolhatjuk a hétköznapi tárgyakat, szebbé tehetjük velük otthonunkat vagy személyre szabott ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. Nem is kell hozzá más, csak olló, ragasztó, néhány szalvéta, lakk, egy alkalmas tárgy és egy cseppnyi kreativitás. A dekupázsolás mellett megismerhetitek a transzfer technikát is, amely segítségével a díszítés mellett feliratozni is tudjuk az elkészítendő tárgyakat. Ha eljössz, a saját üzenetedet, kívánságaidat tudod megjeleníteni ezzel a technikával, amely segítségével még személyesebbé, egyedibbé varázsolhatod a közösen elkészített tárgyakat. A foglalkozásokon lehetőséged lesz kaspót, üvegtálat, csészét vagy dobozt transzferálni attól függően, hogy mikor látogatsz el hozzánk. Gyere el, mert ügyes vagy, mert egy új dekorációs technikát ismerhetsz meg, mert érdekes emberek között lehetsz, mert a saját magad által készített ajándéktárgy mellett egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatsz!

A részvételi díj 3000 Forint/fő amely a helyszínen az érkezéskor készpénzben fizetendő. A workshop ára tartalmazza a szükséges kellékeket és hazafelé biztosan nem távozol üres kézzel!

Mandala festés - Lámpás 92’ Alapítvány
2020. március 21., szombat, 14:00–16:00

Mandala technikával készült mécsestartó és ékszer. A Lámpás 92 alapítvány kismesterei kézműves segítségével sajátítják el veled a mandala készítés technikáját. Az újrahasznosítás jegyében távcső üveglencséjéből mécsestartót, műanyag szemüveglencséből pedig ékszert készíthetsz magadnak ezzel.

A részvételi díj 2500 Forint/fő amely a helyszínen az érkezéskor készpénzben fizetendő. A workshop ára tartalmazza a szükséges kellékeket és hazafelé biztosan nem távozol üres kézzel!

Várunk sok szeretettel!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

 
 Forrás: programturizmus.hu